ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЕБСАЙТ
Този уебсайт е с изтекли права. За повее информация влезте в контролният си панел тук.

Телефон: 0879 84 24 79

Основна информация

Компоненти на системата

1.Основен уред

Функционален електростимулатор последно поколение, вграден акселерометър и жироскоп, благодарение на които се подава стимулацията по време на ходене - в точната фаза, когато кракът трябва да бъде повдигнат. Може да работи с и без сензора за стъпало. Направен е от дишаща материя, един бутон за включване и изход за зареждане. Маншетът може да се почиства, когато се отстрани електронната част.

Удобна магнитна закопчалка за по-удобно поставяне. Размерът на маншета се коригира според размера на крака, след което се използва само магнитният механизъм.

Маншети с различни размери- детски и за възрастни. Към тях се прикрепя електрическата част на системата. Могат да се перат и почистват.

2.Бързо фиксиращ електрод

Бързо фиксиращ се електрод, с който бързо лесно и за секунди поставяте уреда. Има възглавнички, които се мокрят и функционират като електроди. Позиционирани са така че стандартно прилягат точно върху перонеалния нерв. За многократна употреба.

Внимание:

Бързо фиксиращият се електрод излиза от експлоатация и е заменен от маншет, в който са вградени електродите. Това води до много по-голямо удобство за пациентите и по-икономична експлоатация.

3.Дистанционно

Дистанционно 4.0. bluetooth безжична технология, с което управлявате своята система за ходене. Има няколко режима на работа, настройки. Двата основни режима на работа са тренировъчен и на ходене. Тренировъчният режим е с продължителност 20 минути. При режим на ходене, след няколко крачки утройството е събрало необходимата му информация за походката и започва да функционира в режима. Можете да настройвате силата на електрическия импус, което е индивидуално за всеки, докато получите най-силна и чиста контракция. Акумулаторна батерия.

4.Подвижни електроди

Подвижни лепящи се електроди, които може да използвате многократно. С тях с максимална точност след определяне на моторните точки на мускула постигате най-силна, точна и чиста мускулна контракция.

Тези електроди играят важна част в рехабилитационния процес, тъй като могат да се стимулират и различни мусулни групи освен тези на подбедрицата

5.Периферен електростимулатор

Периферният стимулатор е уред, с който можете да определите моторната точка на различни групи мускули. Използва се основно от клиницисти. Работи с две батерии ААА.

6.Зарядно

Зарядното е в два модула. Използван е микро USB изход - стандартен за повечето съвременни телефони, което ви гарантира универсалност и липса на възможност да останете без зарядно.

Как функционира системата?

Системата е Функционален Електрически Стимулатор / ФЕС /

Стимулацията е променлива, импулсна, нискочестотна.

Типът на вълната е асиметрична двуфазна

Коригируема честота 17-40Hz

Коригируема широчина на импулса 100-300 us

Коригируем интензитета на стимулацията 0- 50+ mA

За повече информация свържете се с нас!

© 2016 - 2019 Всички права запазени