WEBSITE INFORMATION
This website is expired. For more information please visit the control panel from here.

Come si usa

Как се използва системата?

Системата за подпомагане на ходенето и рехабилитация е последно поколение функционален електростимулатор. Изключително прецизна и лесна за ползване от пациента. Стари системи принуждаваха пациенти дори да се оперират, за да може да се поставят електроди. С наличието на тази революционна система всичко е сведено до няколко прости стъпки.

ВАЖНО:

Системата за подпомагане на ходенето и рехабилитация при пареза на стъпалото е усъвършенствана. Новият модел разполага с маншет, в който електродите са вградени. Какво означава това за пациента?

Долните стъпки, които до момента се следваха вече ще бъдат избегнати. Пациентът е необходимо само и единствено да напръска с чиста вода под коляното, да сложи системата и да я включи. Това гарантира лесна експлоатация, икономичност и удобство и комфорт за пациентите.

В комплекта получавате и маншет, който можете да използвате с лепящите електроди при нужда. Ще бъде обновен снимковият и видео материал.

1.Вземете бързо фиксиращия се електрод и го намокрете с вода. Подсушете леко след намокряне.

2. Поставете бързо фиксиращия се електрод на системата.

Свързваме, както е показано. Жълто-жълто, зелено-зелено.

3. Поставяне на маншета.

Поставяме устройството, като следим жълтата маркировка да е върху костта (Тибиа), непосредствено под коляното.

4.Включваме устройството с жълтия бутон, както и дистанционното.

След като сме приключили с тези кратки четири стъпки, изпозваме дистанционното, пускаме режим : Training - Тренировка или Smart - Ходене, увеличаваме силата на стимулацията, докато получим най-добра мускулна контракция. Не трябва да има болка.

Системата разполага с много възможности, ето защо ви предоставя и възможността да използвате и лепящи се мобилни електроди. Тези електроди могат да бъдат поставяни върху различни мускули. Благодарение на периферния електростимулатор имаме възможност да поставим електродите точно върху моторните точки на мускулите.

Системата, която предлагаме има важно предимство пред конкурентите - може да се използва  без сензор за стъпало. Технологията е най-съвършена в технически план и сензорът за стъпало е вграден в системата.

В следващия видео материал е показано как да използвате вашата система с четирите лесни стъпки.

 
  • Подобрява походката     
  • Подобрява баланса и координацията
  • Увеличава мускулната сила
  • Намалява спазмите
  • Подобрява обема на движение в глезена
 
© 2016 - 2019 All rights reserved